مهلت تجدید نظر خواهی رای شعبه بدوی تعزیرات چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۱۵ #57155780

سلام

ماده ۲۴ آیین نامه تعزیرات حکومتی مهلت تجدید نظر خواهی را برای شاکی ۱۰ روز مقرر کرده است. از طرفی ماده ۳۳۶ قانون آیین دادرسی مدنی، مهلت تجدید نظر خواهی را ۲۰ روز معین کرده است. بنده در تعزیرات پرونده دارم و خواستم بدانم بر خلاف آیین نامه تعزیرات آیا امکان تجدیدنظرخواهی خارج از ۱۰ روز وجود دارد یا خیر؟
اگر محکوم علیه بعد از ۱۰ روز اعتراض کند و پرونده به شعبه تجدیدنظر ارجاع شود، آیا قاضی شعبه تجدیدنظر می تواند به دلیل تاخیر در ثبت اعتراض، رای شعبه بدوی را تایید نماید؟

با تشکر

مشاوره حقوقی تعزیرات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در موارد که قوانین خاص داریم به قانون خاص استناد می شود در نتیجه مهلت اعتراض همان ۱۰روز است

وقت بخیر

در انتهای رای نیز به مهلت تجدیدنظرخواهی نیز اشاره خواهد شد.

آراء تعزیرات حکومتی مطابق همان آیین نامه عمل می گردد.ضمنا در انتهای رای نیز به مهلت تجدیدنظرخواهی نیز اشاره میشود.

با سلام
طبق آیین نامه تعزیرات ، ۱۰ روز جهت اعتراض به جهت تجدید نظر فرجه تعیین شده است .

با سلام
در این خصوص باید طبق آیین نامه تعزیرات حکومتی عمل کنید که مهلت تجدید نظر خواهی را برای شاکی ۱۰ روز مقرر کرده است.

با سلام
در خصوص آراء تعزیرات حکومتی مطابق همان آیین نامه عمل می شود...
ضمن اینکه در انتهای رای نیز به مهلت تجدیدنظرخواهی نیز اشاره خواهد شد.

سلام
شما باید همیشه طبق قوانین خاص اقدام کنید
ایین دادرسی مدنی به صورت عام است و تعزیرات خاص که خاص الویت دارد
دوم پس از پایان مهلت تجدید نظر دیگر حق اعتراض ندارید مگر اعاده دادرسی