آیا می توان پرینت متن پیامک را گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۴ #57142060

باسلام وعرض خسته نباشید.
ببخشید می خواستم به طور دقیق اطلاع داشته باشم که آیا میشه پرینت متن پیامک های گوشی رو گرفت؟ ودقیقا چه مدت زمانی می مونه؟ و میشه متن پیامک هارو تا چندوقت قبل گرفت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
ازطریق مراجع قضایی قابل پیگیری می باشد و باید با حکم قضایی انجام شود.

سلام به غیر از در جرایم مهم و امینیتی معمولا مرد موافقت قرار نمی گیرد و در صورت موافقت فقط تا شش ماه قبل این امکان وجود دارد .

با سلام
پرینت پیامکها از شرکت مخابرات و شرکتهای دیگر مخابراتی قابل استخراج است
متن پیام ها را میتوان فقط با دستور مقام قضایی اخذ کرد و معمولا به طور عادی پرینت مکالمات ۶ ماه قبل داده خواهد شد که اگر لازم باشد بنا به درخواست دادگاه می تواند تغییر کند.

تا شش ماه قبل در سامانه مخابرات باقی می ماند و حتما باید با حکم قضایی بگیرید

ازطرزق مرحع قضایی میشه گرفت
زمانش هم‌به تشخیص دادگاه