اقساطی شدن مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۹۴ #57134637

با سلام
اگر مرد مجبور به پرداخت مهریه ۵۸ میلیون باشد و درخواست تقسیط بکند و فقط یک خانه داشته باشد و یک پیکان تاکسی که مالک است و هیچ شغلی هم نداشته باشد اگر درخواست تقسیط بدهد تقریبا چند باید اول و چند ماهی باید پرداخت کند و شرایط زن هم در جلسه تقسیط بندی مهم است؟
میدونم اصلا نمیشه تشخیص داد که چند باید بدهد ولی پرونده های مثل شرایط این انجام داده این بگوین که بدونم حداقل چند میشه؟ باتشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید میزان پرداختی پیش قسط و اقساط مهریه را باید قاضی تعیین نماید .

بعد از پذیرش اعسار قاضی مشخص میکند که چه مبلغی را پیش قسط بدهد و اقساط چه مبلغی و در چه مدتی پرداخت شود .

سلام
وقتی می گویید مرد پیکان تاکسی دارد یعنی می تواند با تاکسی کار کند و درآمد داشته باشد لذا بیکار و فاقد شغل تلقی نمی شود و اعسار او بر همین مبنا محاسبه خواهد شد.

باسلام
پیش قسط بستگی به وضعیت مالی زوج و نظر قاضی محترم پرونده دارد ولی در حدود ده تومن پیش درنظر بگیرید و ماهی هم حدود۷۰۰-۸۰۰تومن بعنوان قسط
البته بعدا هم میتوانید دادخواست تعدیل را مطرح نمایید

پیش قسط ، حداقل زیر۵سکه

سلام این امر بستگی به درامد و شرایط و هزینه های مرد دارد ممکن است حکم به پرداخت نقدی ده درصد مبلغ صادر و ماهانه حدود ۵۰۰ هزار الی ۱ میلیون تومان تقسیط نماین که البته می توانید اول اعتراض نمایید و بعدا تقاضای تعدیل نمایید

هرماه ۵۰۰هزار یابنظرم تقسیط نمی کنند وبا این حال بستگی بهشرایط مرد دارد نه زن