اگر هزینه کارشناسی از طرف خوانده پرداخت نشه؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۱۵ #57120538

بعلت نشت فاضلاب همسایه تامین دلیل و سپس دادخواست جهت خسارت دادم در روز دادگاه خواندن زیر بار پرداخت نرفت و قرار شد کارشناس جدیدی برای براورد خسارت بیاید حال اگر خوانده هزینه کارشناسی را پرداخت نکند تکلیف پرونده و دادخواست خسارت من چه مبشود

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در صورت صدور قرار کارشناسی.. پس از اخطار به خوانده جهت پرداخت هزینه کارشناسی، از واریز هزینه کارشناسی امتناع نماید. قرار کارشناسی از اعداد دلایل خارج می گردد..
در اینصورت اگر ادله دیگری داشته باشد به آن رسیدگی و در غیراینصورت دادگاه طبق نظریه کارشناس قبلی اقدام به صدور رای مقتضی خواهد نمود..
موفق باشید..

به مهر
پرداخت هزینه کارشناسی بعهده درخواست کننده آن است.
عدم پرداخت کارشناسی را منتفی می نماید.

با سلام
اگر پرداخت نکند دیگر کارشناسی نمی شود وباید راه دیگری مثل جمع کردن استشهادیه ی محلی پیدا کید

بر اساس نظریه کارشناس قبلی رسیدگی میشود

با سلام
در صورتیکه خوانده به نظر کارشناسی که تامین دلیل نموده معترض باشد در اینصورت خوانده بایستی هزینه کارشناسی را پرداخت نماید در غیر آن قرار کارشناسی از اعداد دلایل خارج شده و دادگاه اقدام به اتخاذ تصمیم خواهد نمود .

اگر خوانده به کارشناسی اعتراض نموده ولی دستمزد کارشناسی مجدد را نپردازد ، اعتراض وی بلاوجه تلقی شده و از عداد دلایل وی خارج میگردد .

در مواردی که متقاضی کارشناسی هزینه اعلامی دادگاه رو پرداخت نکنه کارشناسی از دلایل وی خارج و چنانچه ادله دیگری وجود داشته باشد به آنها رسیدگی در غیر اینصورت رای مقتضی صادر نماید