آیا میشه از بیمه به غیر از خسارت ماشین، خسارت افت قیمت ماشین رو گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #57107632

با سلام
من لیفان x۶۰ مدل ۹۵ دارم که از راست درب جلو و عقب و سمت پایین گلگیر خسارت دیده و مقصر طرف مقابل من بود ...
از چه طریق؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با نظر کارشنا س رسمی دادگستری این نو ع خسارت قابل دریافت است

با سلام
بله برای خودروهای ۵ مدل اخر یعنی از سال ۹۴ به بالا افت خودرو تعلق خواهد گرفت برای این امر بایستی از طریق ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری اقدام نمایید

سلام
اگر در قرارداد بیمه این نوع خسارت نیز شرط شده باشد و تحت پوشش باشد امکان پذیر هست و الا فقط می توانید از مقصر حادثه این خسارت را دریافت کنید

با سلام از بیمه خیر ولی از مقصر بلی لذا ابتدا درخواست تامین دلیل و ارجاع به کارشناس از شورای حل اختلاف نمایید تا با بررسی کارشناسی مشخص شود چه مقدار افت قیمت تعلق میگیرد و بعد از آن بسته به میزان مبلغ(تا ۲۰میلیون شورا و بیشتر دادگاه حقوقی)به طرفیت مقصر دادخواست مطرح بفرمایید