اگر همسرم خودرو را مخفی کند چگونه میتوانم مهریه را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۱ #57094444

با سلام بنده سال ۹۹ از طریق ثبت دادخواست مهریه دادم ولی همسرم ماشین را به نام دوستش کرد و من مجبور شدم شکایت ابطال معامله کنم و الان بعد از دو سال معامله ابطال شد،

۲. و اینکه چون شهرستان زندگی میکند و من تهران هستم آیا امکان دارد خود راهور ماشین را توقیف کند؟
۳. اگر مدتی بگذرد و ماشین مخفی باشد امکان دارد پرونده مختومه گردد یا خیر؟
۴. هر زمان مهریه را بتوانم بگیرم به قیمت همان سال حساب میشود؟ چون مهریه من پول بوده
متشکرم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما
خودرو در شرایطی توسط پلیس راهور توقیف میشود که شما درخواست توقیف خودرو را از طریق اداره ثبت داده باشید و پلیس راهور در صورتی که به هر دلیلی استعلام نماید و پلاک خودرو توقیف باشد به پارکینگ منتقل مینماید و در پاسخ به سوال دیگر شما در خصوص به حال شدن مهریه باید اعلام نمود بله به قیمت روز محاسبه میگردد.

سلام ازطریق اجرای احکام بابت توقیف پلاک خودرو اقدام نمایید ضمنا مهریه به نرخ روز محاسبه میشه

باسلام توقیف ماشین بر عهده شما می باشد مگر اینکه تخلفی انجام داده و یا به پارکینگ منتقل گردد ضمنا مهریه به نرخ روز محاسبه می گردد

اگر حکم توقیف ماشین را بگیرید درصورت تردد یا معرفی مکان ماشین توسط شما توقیف میشود و مهریه شما باید به نرخ روز محاسبه شود.

سلام وقت بخیر حتی درصورت مخفی کردن ماشین توقیف سیستمی باقیمانده ومختومه نمیگردد وباتوجه به وجه نقدبودن به قیمت سال پرداخت محاسبه میگردد

باسلام
با مراجعه به اجرای احکام دادخواست اجرائیه دهید اجرای احکام با پلیس راهور مکاتبه میکند ودرصورت تردد خودرو پلیس راهور نسبت به توقف خودرو اقدام میکند.
درخصوص مهریه به روز محاسبه میشه.

با سلام، برای توقیف خودرو باید محل آن را اعلام کنید و قیمت مهریه نیز به روز می باشد.