اعتراض به میزان دیه نتیجه میدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۱ #57074902

سلام خسته نباشید بنده چند ما پیش با موتور تصادف کردم حال دیه بریدن اعتراض زدم اگر مدارک داخل پرونده پزشکی هس دادگاه تجدید نظر پرونده پزشکی بررسی نکنه ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید است در تجدیدنظر به این موضوع توجهی شود .

با سلام
اعتراض به میزان دیه در دادگاه بدوی انجام میشود.
به احتمال زیاد در تجدید نظر توجهی نشود

سلام
شما می بایست نسبت به نظریه پزشکی قانونی و ارجاع آن به هیات پزشکی سه نفره را درخواست می دادید !

اعتراض به میزان دیه باید در همان دادگاه بدوی و در مرحله ابلاغ نظریه به عمل می آمد . بعید است در تجدیدنظر به این موضوع توجهی شود .

سلام و درود، شما می‌توانید در صورت دارای حدنصاب بودن دیه جهت تجدیدنظرخواهی، به حکم آن اعتراض نمایید، و پرونده ی پزشکی و به طور اخص نظریه ی پزشکی قانونی قطعا از ملاک های اصلی‌خواهد بود؛ موفق باشید.

اگه به پزشکی قانونی معرفی شدید و توسط پزشک معاینه شدید و میزان دیه شما به دادگاه اعلام شده تقریبا اعتراض بی فایده هست