از چه طریقی می توانم برای گرفتن گواهی فوت پدرم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۴۱ #57074373

سلام خسته نباشید
ببخشید بنده چون پدر و مادرم سالها پیش جدا شدن از پدرم هیچ خبری نداشتیم تا مطلع شدیم به تازگی فوت کردن از کجا و به چه صورت میتونم گواهی فوت پدرم رو بگیرم چون با خانواده ایشون هم ارتباطی نداریم اصلا گواهی فوت کلا یک نسخه است یا میشه یه نسخه دیگه م تهیه کرد ؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
به بهشت زهرا رفته و گواهی فوت را دریافت نمایید

با سلام، با مراجعه به اداره ثبت آن را دریافت کنید

سلام از طریق ثبت احوال اقدام فرمایید

سلام- به اداره ثبت احوال مراجعه نمائید. به شما رونوشت داده می شود/.

با سلام ووقت بخیر
پس از فوت متوفی، مراتب توسط اداره ثبت احوال ثبت شده و شناسنامه فرد فوت‌شده باطل و گواهی فوت صادر می‌شود.