چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۵ #57068201

سلام وقت به خیر. کالایی را از شرکتی خریداری کردم از شهر دیگه ایی و کالا را توسط باربری برای من با کسری ارسال کردند به دلیل ناقص بودن کالا، از باربری تحویل نگرفتم وهرچقدر هم پیگیری کردم جواب ندادن و زیر بار نرفتن ، باربری هم کالا را برگشت نداد.فقط یه پیش فاکتور بدون مهر ازشون دارم وفیش واریزی که اونم به نام شخص هست نه شرکت چطور میتونم شکایت کنم.لطفا راهنمایی کنید ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بتوانید اثبات بیع کنید می توانید الزام به تحویل مبیع کنید و هم می توانید علیه شخصی که مبلغ را به حسابش واریز کردید دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام ، باید بررسی بیشتر صورت بگیرد ، با توجه به مکاتبات و سایر اسناد و مدارک ، همچنین فیش واریز وجه ، اولا خوانده دعوی مشخص شود و بعد طرح دعوی مناسب صورت بگیرد، ممکن است بتوانید فسخ کنید یا قسمتی از پول خود را پس بگیرید

سلام به استناد ماده ۳۸۴ قانون مدنی، شما می‌توانید بیع را فسخ کنید و مبلغ پرداختی خود را مسترد کنید یا بیع را فسخ نکنید و با توجه به کسری کالا، اضافه پرداختی خود را مسترد نمایید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

سلام الزام به تسلیم مبیع را می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام دهید یا به استناد فیش واریزی مطالبه وجه بخواهید

با سلام
در صورت پرداخت وجه میتوانید از طریق دادگاه حقوقی الزام به تحویل مبیع را درخواست کنید