ایا ارسال اظهار نامه میتواند برای طرح شکایت ادله اثبات دعوا باشد و فایده ارسال اظهار نامه چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۷ #57067296

با سلام خسته نباشید
شخصی در شرکتی کار میکرده و لپ تاپی به عنوان وسیله کار به ایشان داده شده و میتوانستن به منزل و محل کار برده شود و گاهی اوقات لپ تاپ خود را به شرکت میاورد و در حین کار بر اثر حادثه ای ۲ماه نمیتواند به محل شرکت حضور داشته باشد و لپ تاپ شرکت نزد ایشان و لپ تاپ شخص در شرکت مانده است و شرکت اظهار نامه ای میفرستد که لپ تاپ بدهید و شخص لپ تاپ داه و رسید دریافت میکند ولی شرکت لپ تاپ شخص را با ترفندهای از قبیل اینکه واحد مورد نظر نیست و مدیریت نیست از دادن لپ تاپ شخص جلوگیری میکند و سوال اینجاست
۱-اگر اظهار نامه بفرستیم و شرکت بگوید هر کاری میخاهی کن و زیر بار تحویل لپ تاپ بعلت عدم دریافت رسید نرود عنوان شکایت چیست ؟
۲- شخص کارمند برای اثبات اینکه لپ تاپ در شرکت هست فقط کارتن ان را دارد و کاغذ خرید نیست چون برای سال ۹۰ خریداری شده است و رابطه کارمندی دارد وچه راهکاری برای اثبات است
۳- ایا ارسال اظهار نامه برای اینکه شروع شکایت باشد مناسب است و کلا اظهار نامه چه فایده ای دارد ؟
خواهشمندم راهنمایی فرمایید سپاسگذارم

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
اظهارنامه به غیر از مواردی که به موجب قانون اجباری است،در سایر موارد اختیاری است و بیشتر نشان دهنده حسن نیت شخص است که تمایل داشته بدون طرح دعوا،خواسته و مطلب خود را به صورت قانونی و مستند،اظهار کند.طرف مقابل هیچ الزامی برای پاسخ به اظهارنامه ندارد و اینکه صرف فرستادن اظهارنامه،نمیشود گفت دلیلی برای اثبات ادعا می باشد.شما در نهایت باید دادخواست استرداد مال را مطرح کنید و البته که نیازمند ارائه ادله اثباتی مثل شهادت شهود،فاکتور خرید، و.... می باشد‌.در غیر اینصورت راه به جایی نخواهید برد.
موفق باشید

سلام
ابتدا برای ایشان اظهارنامه بفرستید که در صورت عدم تحویل به صورت قانونی اقدام خواهید کرد . لیکن مستحضر باشید اظهارنامه برای ایشان الزامی ایجاد نمیکند و حتی الزام به پاسخ نسبت به اظهارنامه را نیز ندارد . لیکن گاها برای اینکه موضوع به محاکم قضایی کشیده نشود طرف مقابل با یک اظهارنامه به تعهد خود عمل میکند . در غیر این صورت شما میبایست با ارائه دلیل مالکیت خود را اثبات نموده و استرداد آن را بخواهید . جهت اثبات مالکیت به شهادت شهود نیز می توانید استناد بفرمایید

اظهارنامه فقط یک نوع نامه رسمی محسوب میشود صرف ارسال آن به مخاطب اثری ندارد و برای طرح دعوا باید دادخواست طرح شود.

سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید تا ببینید پاسخ شرکت به اظهارنامه شما چیست پس از آن طرح دعوا نمایید .

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

با درود. طبق قانون باراثباتی هر ادعایی؛بعهده مدعی است.باید ایشان حداقل یک دلیل از ادله اثباتی دعوی را داشته باشد.ارسال اظهارنامه به مدیر شرکت مبنی بر تحویل لپ تاپ شخصی اش ضرری ندارد.در مواردی که شخص سندرسمی بر طلب وجه یا چیزی ندارد؛ارسال اظهارنامه طبق قانون تاکید شده.اگر شاهدی دارد بانضمام اتیان سوگند و قرارداد کاریش و اظهارنامه وکارتن لپ تاپ دادخواست حقوقی مطالبه لپ تاپ به طرفیت مدیر بدهد.