آیا بعد از شکایت از کارفرما مدتی که کار میکردم جزو سابقه بیمه م حساب میشه یا خیر؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۸ #57065184

با سلام
من سال ۹۴ تا ۹۶ در هتل مشغول به کار بودم
سال ۹۶ تا ۹۷ سرباز بودم و بعد از ظهر ها ساعت ۱۴:۳۰ تا ۲۰:۰۰ در هتل مشغول به کار بودم
۹۷ تا ۱۲/۹۸ در هتل مشغول به کار بودم
در این سه دوره ای که کار کردم فقط دوره اخر بیمه بودم . کپی قراردادهای همه این مدت دستم هست میخام بپرسم اگر شکایت کنم آیا میتونم کل این دوره ای که هتل کار میکردم سابقه بیمه برام حساب شه یا خیر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله راه شکایت برای شما باز است

بله مستحق دریافت سابقه بیمه ای میباشید به اداره کار محل خدمت مراجعه نمایید.

با سلام، بلخ شکایت کنید به اداره کار اسناد و مدارک خود را ضمیمه کنید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلی ، قایل شکایت و پیگیری از اداره کار و تامین اجتماعی می باشد حتما اقدام کنید .

"با سلام"
بلی در این خصوص بیمه نیز عنوان شود تا مدنظر قرار گیرد

با سلام بله شکوائیه خود را به اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی ارائه نموده و قرار داد ها و سوابق بیمه ای خود را نیز پیوست نمایید.

سلام به اداره دادخواست خود را ارائه دهید موفق باشید