آیا شاکی میتواند به حکم برائت اعتراض کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۵۷ #57061052

با سلام... اگر در پرونده ای ابتدا قرار منع تعقیب صادر و شاکی اعتراض کند و قرار نقض شود و بعد متهم به دلیل بیماری و تحت نظر پزشک بودن، با ارسال گواهی پزشکی و لایحه دفاعیه از خود دفاع کند آیا امکان تبرئه شدن در صورتی که مدارک کافی ارائه کند وجود دارد و اگر تبرئه شد آیا شاکی می‌تواند به حکم برائت اعتراض کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شاکی در مهلت اعطایی قانون،نسبت به اعتراض نسبت به قرار منع تعقیب که مهلت آن ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ میباشد اقدام نماید.

بادرودوسلام شاکی می تواند معترض شود.

سلام نتیجه مشخص نیست لیکن شاکی می تواند اعتراض نماید

بله امکان اعتراض از سوی شاکی وجود دارد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می تواند اعتراض خود را در مدت ۱۰ روز اعلام نماید

طرف ده روز شاکی می تواند اعتراض نماید

با سلام بله اعتراض می کند و اسناد و مدارک خود را دال بر دلیل اعتراض به مرجع تقدیم می کند