کتک زدن زن باردار توسط شوهر شامل حق طلاق میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۶۳۳ #57060759

زن بارداری هستم که همسرم بشدت منو زده ایا پزشک قانونی سیلی ها رو تشخیص میده اخه جوری میزنه که هیچ ردی بجا نزاره میتونم درخواست طلاق بدم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت تکرار و اثبات و با رفتن به پزشکی قانونی ، بله میتواند امکان طلاق را ایجاد کند

بله با توجه به ضرب وشتم صورت گرفته و نظر پزشکی قانونی مورد از موارد عسر و حرج بوده و زن می تواند درخواست طلاق کند

بله اگر ثابت شود که چنین رفتاری دارند امکان اثبات عسر و حرج وجود دارد . شما می توانید با مراجعه به مددکار اجتماعی در اداره بهریستی از انها کمک بخواهید و اگر چندین بار مراجعه کرده باشد و مدد کار شهادت دهند قاضی می تواند شهادت مدد کار را به عنوان دلیل عسر و حرج شما قبول کند و طلاق شما را صادر نماید . در کل سامانه ها و مددکاران فعال در امر خشونت خانگی در تمامی کشور علی الخصوص ایران فعال هستند و می توانند به شما کمک کنند و دادگاه هم به نظر تخصصی ایشان استناد می کند و عسر و حرج را محرز می داند و قانونا می تواند طلاق دهد.

در صورت محکومیت و استمرار بله

باسلام بله قابل تشخیص بوده ودرصورت اثبات میتوانید به استناد غیر وحرج دادخواست طلاق دهید

اگر مدت زیادی از ضرب و شتم نگذشته باشه احتمال تشخیص توسط پزشکی قانونی هست و همچنین اگر شهودی بر ضرب و ستم ایشان دارید میتوانید معرفی کنید در صورتی ک ضرب و شتم ایشان اثبات شده و محکوم شوند میتوانید درخواست طلاق دهید

درود
در صورت محکومیت ایشان به جرم ضرب و جرح می توانید طلاق بگیرید.