بعد از رای دادگاه میشه اعتراض زد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۹۸ #57059545

سلام از شخصی شکایت کردم به جرم تهدید تو هین افترا بازپرس پرونده ایشون رو جلب کردند و با فیش حقوقی آزاد بودند بازپرس پرونده رو برای محکومیت ایشون میفرسته دادسرا دادیار قرار منع صادر میکنه ولی بازپرس پرونده برای حل اختلاف پرونده رو میفرستند دادگاه . رای دادگاه اومده که تهدید و افترا رد شده و فقط توهین رو قبول کردند . در صورتی که هم تهمت زدند هم تهدید و توهین و ادله کامل در پرونده موجود بود میخواستم بدونم میشه اعتراض زد؟در صورتی که من در سامانه عدل نگاه میکنم نوشته پرونده مختومه شده است .

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به قرار منع تعقیب می توانید ظرف ده روز اعتراض کنید

با سلام
با توجه به اینکه هر سه اتهام مطروحه کیفیات و نوع عمل ارتکابی متفاوتی می توانند داشته باشند که در سوال ذکر نشده، در پاسخ به سوال شما به جهت مختومه شدن پرونده احتمالا امکان اعتراض وجود ندارد اما اگر مهلت اعتراض ده روز مطابق تبصره ماده ۲۷۰ منقضی نشده باشد، یک بار مهلت اعتراض به قرار صادره را دارید و این نکته را مد نظر قرار دهید که ادله اثبات هر سه اتهام به شیوه ی ارتکاب و فعل مجرمانه بستگی دارد.

اگر قرار منع تعقیب به دلیل فقدان ادله صادر گردیده است ، تنها برای یک بار در صورت وجود ادله جدید و با جلب نظر دادستان و پیشنهاد ایشان به دادگاه و تجویز دادگاه ، امکان رسیدگی مجدد وجود خواهد داشت .

سلام . اگر مهلت ده روزه اعتراض به قرار منع تعقیب نگذشته می توانید اقدام به ارایه لایحه و ثبت اعتراض کنید

با سلام
با صدور قرار منع تعقیب ، فرجه ی ۱۰ روزه برای اعتراض داده میشود اگر هنوز این فرجه اتمام نشده میتوانید به قرارد صادره معترض باشید

با سلام
شما ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ وقت اعتراض به قرار منع تعقیب دارید

باسلام در وقت مقرر درصورتی که قطعی نشده باشد میتوانید اعتراض نمایید.