مهلت وکالت تموم شده، آیا میتونه ادعایی داشته باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۳ #57035871

سلام بنده خودرویی گرفتم مه قولنامش به اسم خودمه ولی ومالت فروش به اسم خانممه حال مهلت وکالت تموم شده ایا میتونه ادعایی داشته باشه نسبت به مالکیت خودرو؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعطای وکالت ایجاد مالکیت نمی کند. مبایعه نامه ایجاد مالکیت می کند.

خیر امکان ادعا وجود ندارد

وکالت احتمالا برای تعویض پلاک بوده و اگر چنین باشد مالکیت خودرو به قوت خودش پایدار است.

با درود خیر نمی‌تواند.

خیر وکالت فقط مفید در همان موضوع است و ایجاد حق نمی کند لذا با پایان مهلت منتفی است

اگر مبایعه نامه به اسم شما تنظیم شده است ، نمی تواند ادعایی مطرح بنمایید.