لایحه ی دفاعیه ی تمکین چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #57015413

با سلام
بنده ۷ ماه پیش درخواست طلاق کردم و همسر من درخواست عدم تمکین کرد تا تجدید نظر رفت و درخواستش رد شد،مجدد درخواست تمکین کرده و منزلی که معرفی کرده متعلق به ایشان نیست و در شان اینجانب نیست،چه لایحه ای باید به دادگاه بدم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
علت رد درخواست همسرتان را در بار اول عنوان نکردید
معذالک طبق قانون (تهیه مسکن)توسط زوج برای زندگی مشترک الزامی است پس حتما نباید منزل متعلق به همسرتان باشد ایشان میتوانند منزل را اجاره یا رهن کنند
اما درخصوص اینکه منزل متناسب با شان خانوادگی و اجتماعی شما نیست با تقاضای کارشناسی بخواهید که اظهارنظر در این خصوص توسط کارشناس صورت گیرد

بسمه تعالی . خواهر خوبم طرح سوال شما به خاطر دارای چند نکته متناقض و عدم هدفمندی از نهایت امر است لذا به احترام شما ناچارا باید بنده هم نزدیکترین پاسخ به سوال شما رو بدم اگر جواب کامل بود که هیچ اگر نبود مجددا سوال رو توضیح بدید تا جواب واضحتری تقدیم کنم . ابتدا فرمودید درخواست طلاق کردید و همسرتان درخواست عدم تمکین و در ادامه نوشتید مجددا درخواست تمکین کرده >>>لذا بنده احساس میکنم بار اول نیز تقاضای تمکین و اعلام عدم تمکین شما رو کرده باشه . و اماعلت رد شدن درخواست ایشان در تجدید نظر را نفرمودید ..
پس بسنده میکنم به قسمت اخیر سوال شما ابتدا فرمودید منزل متعلق به همسرتان نیست .. اما دلیلی بر عدم تمکین موجه شما هم نیست زیرا همینکه معرفی کرده الزاما متعهد به زندگی مشترک در ملک مسکونی نیز هست و حتما مدارک مثبت اعم از اجاره ، یا خرید ، یا رضایت کامل مالک تقدیم دادگاه یا اجرای احکام شده یعنی از حیث تخلف و حقه زدن در این موردرا از ذهن خود دور کنید ..زیرا معرفی ملک توسط ایشان به دادگاه با مدرک معتبر است و شما نمیتوانید نسبت به آن ایراد یا نهی کنید . و اما جواب قسمت دوم سوال شما .. باید مدارکی که شان شما رو نسبت به منزل تهیه شده قیاس و مقیاس نماید ارائه نمایید مثالا منزل پدری شما دارای اختلاف سطح شهری زیادی باشد . دوم متراژ منزل پدری که با منزل ذکر شده تفاوت فاحشی داشته باشد سوم سطح فرهنگ و موقعیت اجتماعی شماست بطور مثال اگر پزشک باشید و محل کارتان رتبه یک داشته باشد ایشان نمیتواند منزلی معرفی کند در پست ترین منطقه شهر و از نظر رفت و آمد در سخت ترین شرایط عبور و مرور و الی چند نکته دیگر که از حوصله خارج است . بنابرین برای اثبات موضوعات اشاره شده بهترین راه تقاضای کارشناس اجتماعی بعنوان تامین دلیل است چنانچه دادگاه مدارک شما رو مثبت بدانمد و محل معرفی شده از جانب زوج رو مغایر با شان شخصیت شما یقینا زوج را مطلع و حدود تهیه منزل مسکونی را به ایشان گوشزد میکند و وقت مناسبی برای تهیه منزل برای ایشان قرار میدهد و الی آخر والله و اعلم

باید درخواست کارشناس دهید تا منزل را بررسی کند