ازدواج مجدد بدون اجازه از همسر اول چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۸ #57013404

با سلام.همسرم بدون اجازه ی من همسر دیگه ای گرفتن. درخواست مهریه کردم. ولی ایشون چیزی ندارند. ممکنه روز اون روز من رضایت ندم. بازداشت بشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرمی صورت نگرفته فقط همسر اول میتونن طلاق بگیرن

موضوع مشمول عنوان مجرمانه نیست ک مجازاتی داشته باشد
این موضوع صرفا موجد حق طلاق برای زوجه خواهد بود

با درود برای‌ زوجه اول حق طلاق ایجاد می‌کند اگر بدون اذن همسر خود و دادگاه ازدواج مجدد کرده باشد

ولی اگه ازدواج دوم خود را ثبت نماید جرمی را مرتکب نشده اما در چنین شرایطی همسر اول می تواند با اثبات ازدواج مجدد زوج در دادگاه، تقاضای طلاق نموده و مهریه ی خود را به صورت تمام و کمال دریافت نماید.

بستگی به شرایط و نظر دادگاه دارد ولی قانون کلی ان در صورت اثبات میتواند تا ۱ سال زندان برای وی در پی داشته باشد

سلام
چنانچه مردی بدون اجازه ی دادگاه و یا همسر اول ازدواج کند و آن را نیز ثبت ننماید، همسر اول نیز از وی به دادگاه شکایت کند، زوج مجرم شناخته شده و گاها مجازات تا ۱ سال حبس نیز ممکن است برای وی صادر شود.