با الزام به تنظیم سند، چقدر زمان میبرد تا سهم را دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۹ #57013194

سلام
یک خانه ارثی داریم، عموم سهمشو به پدرم واگذار کرد، الان عمه ام نمیاد امضا کنه، با اینکه نوشته داریم ازش کل مالشو گرفته، الان ۴ سهم از ۵ سهم به نام شده.
خواستم ببینم از طریق التزام سند، چقدر زمان میبره که اون یک سهم هم به ما داده شه؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام معمولا پروسه رسیدگی و صدور حکم و قطعیت آن و سپس اجرای حکم لااقل یک سال زمان می برد .

سلام دوست گرامی
متوسط رسیدگی دادگاه های ما با در نظر گرفتن رسیدگی بدوی و تجدید نظر بیش از ۱۲ ماه می باشد یعنی در خوشبینانه ترین حالت شمال حداقل به یکسال زمان نیاز دارید

بایستی دادخواست اثبات مالکیت و الزام به انتقال سند رسمی بدهید و زمانش بستگی به تعدد پرونده های در حال رسیدگی شعبه دارد .

با سلام
تعیین وقت توسط دادگاه و بصورت مکانیزه انجام میشه ولی بطور متوسط از ارایه دادخواست تا صدور رای حدود ۶ ماه برآورد میشه