آیا امکان دارد بدون بازپرسی و حضور من قرار نهایی صادر شود ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۰ #56962970

سلام شوهرم بابت رابطه نامشروع از من شکایت کرده در پیامی آمده که در شعبه بازپرسی ۳ در تاریخ ۵ اردیبهشت ثبت شد و بعد در ثنا دیدم نوشته در همان روز تاریخ ثبت وقت نظارت ۸ مرداد ماه گذاشتن بدون اعلام اینکه کدام دادگاه یا شعبه . اما بعد از ۶ روز از تاریخ ثبت شکایت پیام اومده قرار نهایی از همان شعبه ۳ بازپرسی صادر شد . و در ثنا هم دیدم زده پرونده مختومه و همینطور زده فاقد موضوع فعال است . این یعنی چی . بدون بازپرسی از من و احضار من قرار نهایی چطوریه و آیا محکوم شدم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی منتظر ابلاغ رای باشد تا مشخص شود .
میتوانید به شعبه مراجعه نمایید تا از موضوع اطلاع پیدا کنید در صورت جلب به دادرسی میتوانید واخواهی نمایید .

با سلام قرار صادره به نفع شما صادر شده و گرنه مختومه نمی شود جهت ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال می شد البته راهنمایی یک وکیل به طور حضوری راه گشا می باشد..

سلام- بعضی مواقع ممکن است شاکی شماره تلفن و یا نشانی شما را عمداً به دادگاه اشتباه ارائه نماید تا به حق و حقوق خویش دست پیدا نکنید. باید مشخص شود متن رای صادر چیست؟ آیا امان اعتراض هست؟ اگر مایل بودید می توانید با شماره بنده جهت راهنمائی بیشتر و آگاهی از متن رای تماس بگیرید/.