نمیخواهم متوجه بشوند که شکایت کردم آیا امکانش هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۷ #56950550

سلام وقتتون بخیر
برای ضرب و شتم توسط برادر به اگاهی مراجعه کردم که اگاهی گفت باید برم دادسرای خانواده شکایت کنم که بتونم معاینه پزشک قانونی رو داشته باشم
حالا من فقط برگه معاینه پزشک قانونی رو میخوام نمیخوام پروتده به جریان بیافته و غیره
و اصلا متوجه بشن که شکیت کردم ایا امکانش هسا

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از شکایت شما به شما نامه ای برای مراجعه به پزشکی قانونی داده میشود
در ضمن پس از شکایت شما علیه ایشان برایشان ابلاغیه می‌رود و احضار میشوند.و نهایتا از شکایت شما مطلع میگردند
اما میتوانید در جریان رسیدگی و پس از گرفتن نامه پزشکی قانونی اعلام رضایت کنید و شکایت خود را مسترد کنید

با سلام و احترام
خیر مطلع می‌شود

با سلام. دادسرای عمومی صلاحیت رسیدگی دارد.
در هر صورت بعد شکایت ایشان مطلع می گردند.

غیر از شکایت راهی نیست

بدون طرح شکایت امکان معرفی به پزشکی قانونی وجود ندارد و در صورت شکایت احضار متهم حتمی است .

باسلام جهت شکایت ضرب و جرح باید حتما کلانتری باید نامه بفرسته پزشکی قانونی و در صورتی شکایت نکنید میتونید از متخصصین خارج از پزشکی قانونی گواهی بگیرید که سندیت ندارد