مهریه در حال دریافت هست اگر شوهر سالها راضی به طلاق نشود برای جدایی چه کاری لازم است انجام دهد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۷۳ #56950126

با سلام
خانومی که مهریه خود را به اجرا گذاشته و ماشین و حقوق و سهام رو بابت مهریه اخذ نموده و ماهانه هم مبلغی از حقوق شوهر بابت مهریه میگیرد اگر محکومیت قطعی برای الزام به تمکین برایش صادر شود و شوهر تحت هیچ شرایطی راضی به طلاق همسر نباشد چه اقدامی میتواند برای جدایی انجام دهد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در فرض سوال تنها با توافق با زوج یا اثبات عسر و حرج در دادگاه میتواند طلاق بگیرد .

سلام زوجه باید عسروحرج خود را اثبات کن تا بتواند طلاق بگیرد یا اینکه با همسرش توافق نمایید

با درود به هر حال با وجود شرایط قانونی زوجه ملزم به تمکین است

باسلام
درصورت الزام به تمکین باید تمکین کنید در غیراینصورت باید توافق کنید

سلام .درخواست طلاق از سوی زوجه منوط است به اثبات عسر وحرج خویش ...

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باسلام
صرفا نیاز به توافق با همسر خود دارد.