یه سفته داشتم که واخواست کردم میخوام اموالی از طرف توقیف کنم بعد دادخواست بدم؛ آیا این کار شدنی هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۳۴ #56931165

سلام
مال توقیف شده از محکوم علیه رو دقیقا در چه مرحله ای از دادرسی اون طرف میتونه با مال دیگه تعویض کنه؟
اگه مال رو تعویض کرد من مجددا میتونم همون مال اول را درخواست توقیف بدم؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تقاضای تامین خواسته نمایید

درخواست تامین خواسته بدید سپس تقدیم دادخواست مطالبه وجه

"با سلام"
بدوا تامین خواسته داده و توقیف اموال را بخواهید

باسلام
پیشنهاد بنده این است که دادخواست مطالبه وجه سفته و تامین خواسته را توامان تقدیم نمایید.سریعا درخصوص تامین خواسته تصمیم گیری و اقدام میشود.هرمالی که از خوانده میشناسید میتوانید معرفی نمایید.ایشان درصورتی میتواند مال توقیفی را بامال دیگری جایگزین نماید که مال جایگزین از نظر ارزش و قابلیت مزایده با مال اولیه برابری نماید.عاقبت بخیر باشید.

سلام
اول درخواست تامین خواسته بدید سپس تقدیم دادخواست مطالبه وجه

سلام
شما قبل از دادخواست همزمان با دادخواست و در زمان دادرسی قبل از صدور حکم میتوانید درخواست تامین خواسته بکنید لیکن در صورتیکه قبل از دادخواست درخواست را ارائه کنید فقط ۱۰ روز فرصت مطرح کردن دادخواست را دارید ضمن آنکه خوانده یا خواهان میتوانند تقاضای تبدیل تامین خواسته را بدلایل شخصی یا حفظ شئونات داشته باشند اما تصمیم گیرنده نهایی برای تبدیل تامین خواسته دادگاه است و معمولا مالی موضوع تامین خواسته قرار میگیرد که سهل الوصول باشد. ضمن آنکه در صورت تشخیص دادگاه خواهان نیز باید تامین کافی با نظر دادگاه ارائه کند.

با سلام
اگر واخواست زده باشید میتونید دادخواست تامین خواست بدید و درخواست اجرای قبل از ابلاغ بکنین قبل از اینکه متوجه بشه اموال ایشان را توقیف کنید.البته بعد از صدور قرار تامین خواسته و ابلاغ قرار می بایست ظرف ۱۰ روز دادخواست اصلی مطالبه سفته رو مطرح کنید وگرنه به درخواست طرف تامین خواسته لغو خواهد شد