از چه کسی و چگونه باید شکایت کنم و نتیجه این شکایت چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #56922275

با سلام
من به تازگی در تهران یک واحد مسکونی خریداری نموده ام و در زمانی که برای تعویض و نصب دستگاه الکترونیکی برقکار آورده بودم متوجه شدیم که تمام سیم کشی مشکل جابجایی فاز و نول دارد و بعلت برقدار بودن همیشگی حتی پس از خاموش کردن فیوز خطر جانی برای اهالی دارد.
ساختمان حدود ۸ سال از ساختش میگذرد.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نظر به اینکه مسکن یک کالای ملی است ،شما میتوانید بر علیه فروشنده و سازنده و همچنین مهندس ناظر برق ساختمان شکایت نمایید . بدوا" باید تامین دلیل انجام دهید و بعداز انجام کارشناسی علیه اشخاص مذکور طرح دعوا نمایید .

سلام
وظیفه کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری، رسیدگی به تخلفات ساختمانی از لحاظ ضوابط شهرسازی و ایمنی است. بنابراین در حال حاضر اگر شهروندان در حوزه ساختمان­‌سازی مرتکب تخلفی می­‌شوند، این تخلف در کمیسیون ماده ۱۰۰ مورد رسیدگی قرار می­‌گیرد.