آیا کسی که شاکی خصوصی داره و اعسارش تایید بشه آزاد میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۶۹ #56920290

کسی که شاکی خصیصی داره در دابطه با چک بلامحل و احسارش تایید بشه و نعلوم بشه چیزی نداره . از زندان آزاد میشه بشکل تقسیط بدهیش یا باید بمونه زندان تا پرداخت بدهی؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اعسار پذیرفته شود پیش قسط پرداخت شود محکوم علیه باید آزاد شود

اگر بابت عدم تادیه وجه چک در زندان باشد با تودیع وثیقه و پذیرش اعسار آزاد میشود اگر بابت جرم صدور چک بلامحل در زندان است بایستی با فراهم شدن شرایط درخواست آزادی مشروط بدهد .

بله به محض صدور حکم چنانچه در زندان باشه ازاد میشه