برای خرید یا فروش حق سرقفلی خود به چه صورت باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۲ #56906813

با سلام
حدود ۳۰ سال پیش سرقفلی ملکی را با شخصی به صورت ۵۰-۵۰ خریداری کرده و به کار مشغول شدیم . حدود ۱۵ سال پیش به دلیل اختلافات کاری بنده ملک را ترک کرده و به جای دیگر رفته ام و شریک همچنان در ان ملک مشغول است .
آیا از حقوق اینجانب مبلغی کسر میشود میتوان برای این چند سال اخیر ادعای اجاره از شریک کرد؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

بادرودوسلام دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید تا موردرسیدگی قرارگیرد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باید مورد بررسی قرار گیرد بهتر است دادخوسات دهید تا رسیدگی شود

اگر عدم اذن و رضایت خود را ثابت کنید میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.

درخصوص سرقفلی نیز با شرایطی می توان اجرت المثل و به نوعی رفع تصرف را به دلیل مشاعی بودن تقاضا نمود .

در فرض سؤال حتی اگر اختلافی وجود داشته باشد خودتان با میل خود مغازه را ترک گفته اید و شریک تان مانع استیفای حقوق تجاری شما نبوده است.شریک تان در سهم خود تصرف داشته و مانع تصرف شما نبوده است مگر اینکه شریک تان مانع تصرف و استیفای حقوق تجاری شما بوده که شما می بایست در ۱۵ سال پیش طرح دعوی رفع ممانعت از حق اشتراکی و مطالبه اجرت المثل سه دانگ مشاع از مغازه را مطرح می نمودید. الآن بعد از گذشت ۱۵ سال از این قضیه دعوی مطالبه اجرت المثل شما بعید است ثابت گردد مگر شما بتوانید دلیل ارائه کنید یا شریک شما اقرار کند در سهمی شما تصرف غیرمجاز داشته است.

سلام دوست عزیز باید زوایای این سرقفلی را بررسی کرد