آیا وصیتش مورد قبول است با وجود اینکه فرزند پسر راضی نیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۴ #56896068

مادر میگه ما رسم داریم سهم مادر بطور مساوری بین فرزندان دختر و پسر تقسیم میشه و کار به قانون نداریم و میخوام در زمان زنده بودنم وصیت کنم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مادرتان می توانند در زمان حیات خود اموال خود را به هر کیفیتی که خواستند تقسیم و به فرزندان خود واگذار نمایند اما برای بعد از فوت فقط می‌توانند به میزان یک سوم آن را وصیت نمایند بنابراین اگر این نحوه تقسیم مورد نظر ایشان تا میزان یک سوم اموال را در بر بگیرد معتبر است اگر مازاد بر یک‌سوم باشد معتبر نیست

اگر در زمان زنده بودن اموال را تقسیم کند ایرادی نیست ولی وصیت فقط نسبت به ثلث اموال نافذ است گرچه رسم محلی چیز دیگری باشد.

وصیت فقط بر ثلث اموال نافذ است و برای مردی که فرمودید در صورتی که وارث پسر راضی نباشد مورد قبول واقع نمیگردد

سلام وصیت فقط نسبت به یک سوم اموال نافذ است . مگر این که ورثه بعد از فوت همه وصیت را تنفیذ کنند .