آیا برای بار دوم می توانم نام خانوادگی خود را تغییر بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۳۰ #56887489

سلام وقت بخیر من فامیلیم زندانی عباسی بوده قبل از ۱۸ سالگی بعدش که شناسنامه ام گم میشه برای گرفتن شناسنامه جدید فامیلی روعوض کردن برام گذاشتن عباسی نیا حالا میخوام بزارم مظاهری ولی مشکل روبرو هستم اداره ثبت احوال این اجازه رو به من نمیدهد که خودم عوض کنم درصورتی که میگویند اگر قبل از ۱۸ سال بوده که عوض شده میشود تغییر داد اگر میشود بهم کمک کنید چون خیلی فکرم درگیر الان چندسال پیگیر این قضیه هستم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر فقط یکبار می توان تغیر داد

با درود فراوان
تغییر نام و نام خانوادگی مطابق آیین نامه های اداره ثبت احوال میباشد که بایستی به اداره مربوطه مراجعه کنید و مطابق با سوابق موجود در پرونده این کار را انجام دهید .

با سلام
با توجه به اهمیت حفظ اعتبار و جلوگیری از تزلزل اسناد هویتی ، هر ایرانی تنها یک‌بار حق تغییر نام خانوادگی خود را دارد،نام خانوادگی که تعویض شود، دیگر امکان بازگشت یا تعویض مجدد را ندارد.