نزدیک ۹ روز است خودروی بنده را مخفی کرده است آیا کار ایشان پاسخ قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۶ #56881242

سلام خسته نباشید بنده با دوست خود رفت و امد داشتم و به دلیل مسدود بودن حسابم به دلیل مهریه با یکی از کارت های ایشان کار میکردم چند شب پیش با هم داخل ماشین بنده بودیم که به من گفت من رو درب منزلمان برسان وقتی رسیدیم سوییچ ماشین را برداشت و گفت با کارت بنده ده ملیون تومن تراکنش مالی غیر قانونی انجام دادی الان نزدیک ۹ روز است خودروی بنده را مخفی کرده است آیا کار ایشان پاسخ قانونی دارد ماده چند قانون جواب جرم ایشان است

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظر میتوانید اقدام به طرح دعوای سرقت نمایید و ادله کافی ارائه دهید

بادرودوسلام ایشان مرتکب جرم سرقت شده.

با سلام خدمت شما بزرگوار
بلی می توانید شکایت کیفری با عنوان سرقت ، در دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

دوست شما مرتکب سرقت شده است

سلام با داشتن اسناد مدارک خودرو مالکیت شکایت خودرا از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

درود
بهتر است از طریق حقوقی دادخواست استرداد خودرو را بدهید.

با درود عمل ایشان میتوانید مصداق سرقت باشد، بهتر است شما سریعا با یک وکیل مشورت نمایید