تصادف موتورسیکلت با عابر پیاده و درخواست دیه با توجه به پرونده به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۸۶ #56871532

با سلام...
بنده سه روز پیش در خط ویژه اتوبوس که خلاف جهت ماشین ها است،با موتورسیکلت رانندگی میکردم که ناگهان یک خانم 48 ساله پرید وسط خیابان که منجر به برخورد بنده به این خانم شد.
آمبولانس آمد و یک برگ مربوط به درمان رایگان به من داد و خانم هم به بیمارستان برای معاینات نهایی منتقل کردند.
جالب اینجاست که پلیس هم آمد و به بنده که راننده موتورسیکلت بودم،گفت که همینحا باش و من الان می آیم؛ پلیس رفته و هنوز بعد سه روز هنوز قراره بیاد 😄
همان روز هم آن خانم را از بیمارستان مرخص کردند. (ظاهرا کتفش در اثر ضربه مو برداشته که در آتل است)
حال خانواده این خانم به بنده همش زنگ میزنند و میگن که نگران نباش،ازت شکایت نمی کنیم،فقط هوای این خانم را داشته باش و کمکش کن (پول دیگه میخوان)، ما هم به عیادتش رفتیم و یکم پول هم بهشون دادیم، ولی باز هم زنگ میزنند و میگن هوای حاج خانم را داشته باشین،ما شکایت میکردیم 2 الی 3 تومن دیه می تونستیم بگیریم،ولی نگران نباشین و شکایت نمی کنیم.

خلاصه اینکه،آیا این خانم و یا خانواده اش با توجه به اینکه فقط یک کاغذ که آمبولانس (شماره پلاک موتورسیکلت و نام و نام خانوادگی بنده بهشون داده و احتمالا یک پرونده پزشکی هم در بیمارستان دارند،میتوانند از بنده شکایت کنند و درخواست دیه کنند؟ اگر میتوانند حدودا مبلغ دیه چقدر است؟

نکته:، موتورسیکلت بنده بیمه نبوده و بنده هم گواهینامه موتورسیکلت نداشته ام.

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . خانمی که آسیب دیده می تواند از شما شکایت کند . اما میزان دیه بر اساس معاینات پزشکی قانونی و توسط آن تعیین می گردد و با توجه به این که موتور شما بیمه نبوده و گواهی نامه هم نداشته اید ، دیه را خودتان باید بپردازید .