با چه عنوانی از دوستم که پشت چک رو امضا کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۶۳ #56866426

با سلام خدمت پیشگامان عدالت
بنده با معرفی دوستم اجناسم رو به فردی که نمیشناختم فروختم و چک بنفش رنگ دریافت کردم چون اوایل سال بود هیچ آشنایی با این چکها نداشتم .جنس رو دادم و چک رو گرفتم و دوستمم برای اینکه اعتماد منو جلب کنه گفت پشت چک رو برای ضمانت امضا و انگشت میزنم که اینکار رو کرد .
چک رو روز سررسید به بانک بردم و بانک گفت این چک باید در سامانه ثبت بشه و چون صاحب حساب این چک دارای چند فقره چک برگشتی هست نمیشه ثبت کرد حتی برگشتم نمیشه زد .خلاصه چند ماه میگذره و من همچنان با خواهش و التماس به دوستم و اون خریدار میگم پول منو بدید یا جنسمو برگردونید .جدیدا جواب تلفنمو هم نمیدن
الان اگر بخوام شکایت کنم میتونم از صاحب چک شکایت نکنم چون نمیشناسمش ولی دوستم رو میشناسم و ادرس خونشو هم دارم .
اصلا دادگاه نمیگه اول باید از صاحب حساب چک شکایت کنم بعد از ضامن ؟
یا همزمان از هر دو شکایت کنم ؟
خیلی اذیت شدم لطفا راهنمایی بفرمایید
اصلا در چکهای بنفش رنگ پشت نویسی ضامن اعتباری داره یا خیر ؟
ممنونم خداخیرتون بده

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیه هر دو نفر شکایت نمایید.

سلام . به طرفیت هر دوی ایشان اقدام به طرح دعوا نمایید...

سلام
شما می توانید علیه هر دو نفر اقامه دعوا نمایید

سلام وقت بخیر
میتوانید به طرفیت هر دوی ایشان اقدام به طرح دعوا نمایید.

با سلام می توانید علیه هر دو نفر طرح دعوا کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست.

با درود اقامه دعوا کنید علیه هر دو طرف

سلام
علیه هر دو اقامه دعوا نمایید