دادگاه صالح در جرم خیانت در امانت با کدام دادسرا است مازندران یا قزوین؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۷ #56865623

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم... یک سوال حقوقی داشتم..بنده کارمند بانک خصوصی استان مازندران هستم بانک به علت جعل کارت عابر بانک مشتری به بنده اتهام خیانت در امانت زده است. و اینکه با این کارت عابر جعلی در استان قزوین برداشت شده است و ولی برداشت کننده مشخص نیست و اینکه در فیلم دوربین چهره برداشت کننده مشخص نیست و مدارکی دال بر هویت برداشت کننده وجود ندارد یعنی شخص ناشناس است.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دردادسرای, قزوین پیگیری, نیشود

با سلام افعال ارتکابی در اینجا خیانت در امانت نمی باشد بلکه کسی که مرتب درست کردن کارت عابر مشتری شده مرتکب جعل گرددیده و در دادسرای مازندران قابل رسیدگی است و کسی که با ان کارت در قزوین پول برداشت کرده است مرتکب جرم اخذ مال بطریق نامشروع گردیده است که در دادسرای قزوین قابل پیگرد است.

سلام
در دادگاه محل وقوع جرم رسیدگی می شود