چگونه میتوانم حق و حقوقم از شرکت بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۳۵۲ #56864319

شرکت ما حقوق ما را بخوبی نمیدهد سریس غذایی مناسب ارائه نمی دهد مثل برده با ما برخورد میکنند جمله همینی که هست نمیخواهید تسویه کنید

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره کار کلیه مطالبات معوقه را مطالبه نمایید

سلام و ادب از طریق اداره کار محل درخواست خود را پیگیری کنید.

با سلام
از طریق اداره کار مراجعه و پیگیری کنید

حقوق شما از اداره کار قابل مطالبه است

بادرودوسلام ازطریق اداره کار قابلیت پیگیری دارد.

سلام تمام حق و حقوق وزارت کار به شما تعلق می گیرد نگران نباشید

شما به صورت خیلی کلی سوالتون رو عنوان کردید در خصوص غذا کارفرما تکلیفی به دادن غذا ندارد اما اگر از قدیم غذای پرسنل را می داده جز, شرایط کار میباشد و بدون توافق کارگر نمی تواند آن را قطع کند اما در خصوص حق السعی و مزایا حقوق با درخواست مطالبه مزد و مزایا دادخواستی را به هیات تشخیص اداره کار مطرح نمایید.