آیا فروشنده ارز دیجیتال جرمی مرتکب شده و مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۸ #56857763

با سلام
بنده و همکاران خرید فروش ارز دیجیتال (بیت کوین) انجام میدهیم شخصی پس از جلب اعتماد ما طی یک سال گذشته از حساب اجاره ای (حساب های ثابت ولی در مجموع حدود ۱۰ حساب) از ما خرید ارز انجام داده الان فتا زده حساب ما را مسدود کرده مشخص شده سه چهار دور پول سایت قمار چرخیده تا به ما رسیده و از ما ارز دیجیتال گرفتن با این که حساب های اجاره ای مدرک احراز هویت درست حسابی ندارند و فقط کارت ملی هست و شخص خریدار هم گم و گور شده پیداش نیست
ما باید چیکار کنیم؟ مجرم هستیم؟ ما میشیم پولشو؟ مجازات ما چیه؟ چجوری میتونیم رفع اتهام کنیم و پول زیادی هم مسدود شده از ما تکلیف اونا چی میشه؟

سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. صرف خرید و فروش بیت کوین جرم نیست ولی در صورتی که منشا پول های واریزی ناشی از جرمی مثل قمار باشد تحت شرایطی قابل پیگیری می باشد.
در هر صورت میتوانید بی اطلاعی و عدم سوءنیت خود را محرز نمایید ولی وجوه باید به اشخاصی که متضرر شدند عودت داده شود.

با سلام خرید و فروش رمز ارزها و فعالیت در بازار کریپتو کارنسی جرم انگاری نشده است. ولی منشا پولهای ورودی به حسابهای شما اگر مجرمانه باشد با اثبات علم و سوء نیت چه در زمینه مباشرت و یا معاونت در پولشویی و فعالیت سایت های شرط بندی مجرمانه خواهد بود و با عدم علم و آگاهی و عدم ارتباط و تبانی مادی و معنوی شما با مجرمین جرم منشا برائت صادر خواهد شد ولی وجوه در هر صورت ضبط خواهد شد و شما بایستی از طریق حقوقی از خریداران رمز ارز مطالبه وجه نمایید.

سلام. خرید و فروش ارز دیجیتال فعلا جرم انگاری نشده و این کار مشمول عمومات قانون مجازات و قانون جرایم رایانه ای است. باید مستندات دال بر صحت ادعای خود (از قبیل اطلاعاتکاری،‌, مکاتبات و پیام های مبادله شده با طرف مقابل, اسناد مبادلات مالی و غیره) را گرد آوری نموده و به مرجع قضایی ارائه نمایید.

طبعا تصمیم گیری درخصوص کفایت یا عدم کفایت مستندات و بی گناهی شما, بر عهده قاضی پرونده است.