چگونه می توانم سابقه ی بیمه تامین اجتماعی را همانند خدمت سربازی، برای آن سالها خریداری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۱۳ #56845479

سلام
می خواستم بدانم ار سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲ من دانشجو بودم
تشکر

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای دوران سربازی بیمه لحاظ می شود

سابقه بیمه مستلزم پرداخت بیمه است و خرید خدمت دوران سربازی یک استثناء بر این امر است، هر چند همین خرید خدمت هم ظلم است بر مردم چرا که سرباز رایگان به کشور خدمت می کند و بجای دریافت دستمزد، باید از جیب شخصی خود نیز بپردازد، لذا پاسخ سوال شما منفی است

با سلام
در صورتی که سابقه پرداخت حق بیمه در ایام دانشجویی داشته باشید (مثل دانشجو معلم) و صندوق بیمه هم تامین اجتماعی باشد که به طور طبیعی در سوابق شما محاسبه خواهد شد ولی در صورتی که سابقه پرداخت حق بیمه شما بازنشستگی کشوری باشد باید تقاضای انتقال صندوق داشته باشید و مابه التفاوت آن را شخصا پرداخت نمایید.
در صورتی که اصلا سابقه پرداخت حق بیمه نداشته باشید که هیچکدام از موارد بالا صدق نمی کند.

شما سابقه بیمه خود را در دوران خدمت سربازی میتوانین بخرید ولی دوران دانشجویی جزء خدمت به کشور محسوب نمیشود وقابل خرید نیست مگر در مواردی که در دوران تحصیل اشتغال پاره وقت داشته باشید و از سوی کارفرما بیمه شما منظور شود