چگونه از همسرم به علت ترک منزل و ممانعت از ملاقات فرزند، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۲ #56835390

با سلام
من برای خانمم الزام به تمکین زدم از ۳ ماه پیش تا حالا ولی هنوز جلسه رسیدگی نشده فقط تعیین شعبه شده، پریروز رفته درخواست نفقه داده کلانتری محل جلسه رسیدگی داده برا ۱۰ روز دیگه آیا میشه این شکوائیه رو ببرم اونجا بگم این خانمم سه ماهه ول کرده رفته و اینم برگه تمکینش؟
و اینکه چه شکایت کیفری ازش بکنم گیرش بندازم؟
بچمو الان ۱۵ روزه نمیزارن ببینم همشم زیر سر مادرشه ملاقات فرزند و ممانعت ملاقات.
آیا کیفریه یا حقوقی؟
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانی که الزام به تمکین شما قطعی نشود نمی توانید از آن بر علیه همسرتان استفاده کنید.

پرونده شما که براش حکمی صادر نشده که بخواین به اون استنادی کنید

سلام
در جلسه ده روز بعد به دادخواستی تسلیمی در شعبه دادگاه استناد نمایید و اعلام کنید که زوجه منزل را ۳ ماهه ترک نموده است

به عنوان ممانعت از ملاقات فرزند وفق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده شکایت کنید

زوجه شکایت ترک انفاق کرده . شما درمقام‌ دفاع به ترک منزل زوجه بدون دلیل استناد کنید

سلام دوست گرامی
تا زمانی که به شکایت شما رسیدگی نشود نمیتوانید در مراجع قضایی بدان استناد کنید