امکان پس گرفتن گواهی خودم رو از دادگاه دارم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۶۵ #56833577

درجلسه رسیدگی دعوی با موضوع و اتهام سرقت موبایل بنده به عنوان گواه حاضر شدم و به نفع متهم گواهی دادم ایا امکان پس گرفتن گواهی خودم رو از دادگاه دارم و اینکه قانون در چنین مواقعی ایا جرمی و حکمی برعلیه بنده لحاظ میکند؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان رجوع از شهادت وجود ندارد ولی در صورت اثبات کذب بودن شهادت اثر آن منتفی می شود.

درود می توانید تا قبل از اجرای مجازات از شهادت رجوع کنید ولکن شهادت دروغ جرم و مجازات دارد

سلام با توجه به سوال شما بله قابل رجوع میباشد لذا شرایط گواهی و کذب بودن عواقب خاص خود دارد موفق باشید

باسلام طبق قانون درصورتی که شاهدازشهادت خودرجوع نمایدیامعلوم شودبرخلاف واقع شهادت داده است ب شهادت اوترتیب اثرداده نمیشود،ولیکن امکان شهادت کذب برعلیه شماوجودخواهدداشت

امکان رجوع را دارید، هرچند احتمال تحت تعقیب قرار گرفتن شما به اتهام شهادت دروغ وجود دارد.

بادرودوسلام می توانید ازشهادت خودرجوع نمایید لکن شهادت کذب قابلیت مجازات دارد.

با سلام
در صورتی که شاهد از شهادت خود رجوع کند یا معلوم شود بر خلاف واقع شهادت داده است به شهادت او ترتیب اثر داده نمی‌شود ولیکن امکان شکایت شهادت کذب علیه شما وجود خواهد داشت