میتونم خسارت از اداره ی برق بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۸ #56822973

با سلام بنده ۱۳ هکتار زمین وقفی دارم که وقف خاص است یک شخص حقوقی حدود ۲۰ سال ادعای مالکیت در این زمین ها رو داشت که اسنادش باطل شد و بنده بعد از ابطلال اسناد اون شخص حقوقی این زمین رو خریدم یعنی اجاره ۱۰ ساله کردم حالا در اون مدت ۲۰ سال اداره برق دکل فشار قوی توی زمینهای من رد کرده الان که بنده این زمینارو خریدم میتونم خسارت از اداره ی برق بگیرم؟ با توجه به این که ملک وقفه

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱ خودتان نوشتید مالک نیستم اجاره کردم
۲- طرح اداره برق در زمان مالکیت شما نبوده که به عنوان مالک شکایت کنی تازه الان هم که مالک نیستی
۳- اگر هم شکایتی باشد باید متولی وقف شاکی باشد
۴- دکل های فشار قوی یک طرح ملی است )و مستندا به اصل چهلم قانون اساسی و ماده ۱قانون نحوه تملک اراضی مورد احتیاج دولت و مواد ۱۳۹ و ۱۴۰ و ۳۳۱ قانون مدنی قابل احقاق حق برای مالک می باشد