با داشتن گواهی انحصار وراثت والدین فوت شده و گواهی فوت والدین یکی از ورثه به تنهای در صورت عدم همکاری ورثه دیگر میتواند از بانک مرکزی حسابهای بانکی والدین فوت شده را بگیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۷۵ #56813285

سلام.ایا با داشتن گواهی انحصار وراثت والدین فوت شده و گواهی فوت والدین یکی از ورثه به تنهای در صورت عدم همکاری ورثه دیگر میتواند از بانک مرکزی حسابهای بانکی والدین و احتمالا زمان خالی کردن حساب و شماره پلاک ثبتی و کپی سند خانه والدین فوت شده را از ثبت اسناد کل بگیرد

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از تقسیم ترکه این امر امکان پذیر است.

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

درود بر شما، با تحریر ترکه و دریافت گواهی حصر وراثت بعد از تقسیم میتوانید اقدام نمایید.

باسلام
بله امکانش است

درود پس از اخد گواهی انحصار وراثت نسبت به تقدیم دادخواست تحریر ترکه اقدام نمایید تا دارایی متوفی اعم از اموال (چه منقول چه غیر منقول چه دارای سند عادی و یا رسمی) و همچنین بدهی های متوفی مشخص گردد سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید.

با سلام برای گرفتن وجه از حساب متوفی حضور همه ورثه و داشتن گواهی حصر وراثت برای گرفتن کل مبلغ حساب متوفی لازم است لکن یکی از ورثه وکالت از سایر وراث هم داشته باشد میتواند اقدام کند هریک از وراث یا قائم مقام قانونی آنان با در دست داشتن گواهی حصر وراثت و گواهی واریز مالیات بر ارث و گواهی فوت یا شناسنامه متوفی و شناسنامه یا مدرک شناسایی معتبر خود به شعبه و جهت دریافت سهم الارث خود اقدام نمایند. وراث متوفی می توانند با ارائه گواهی فوت نسبت به دریافت مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال جهت پوشش بخش از هزینه های کفن و دفن اقدام نمایند بنابراین نسبت به سهم الارث خود حق برداشت از حساب بانکی متوفی دارید برای گرفتن سهم الارث خود باید دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ماترک را بدهید و در صورتی که مدارک ملک ندارید از دادگاه تقاضای استعلام کنید

با دعوای تحریر ترکه مقدار ترکه معین میشود و با درخواست تقسیم ترکه سهم الارث مشخص و با حکم قضایی از طریق اجرائیات سهم الارث را استیفا یا دریافت نمایید