زوج چگونه و با چه ترفندی بدون قباله ازدواج،زوجه را طلاق دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۰ #56801143

باسلام
تکلیف زن و مردی که حدود بیست سال پیش با خطبه شخص ثالث عقد کرده و توسط خودشون اسامی خود را در شناسنامه هم نوشته و این ازدواج در هیچ محضری ثبت نشده و قباله ای هم موجود نیست و ضمنا دارای فرزند هم میباشند که فرزندشان دارای شناسنامه قانونی میباشد و حتی پس از تعویض شناسنامه های قدیمی، در شناسنامه های جدید اسامی یکدیگر و فرزند به صورت تایپ شده و ممهور قید شده است، چیست؟
مشکل اینجاست که بدلیل عدم تفاهم و همچنین زندانی بودن زوجه به جرم سرقت طلا از کودکان، زوج مذکور تقاضای طلاق دارد ولی بدلیل نداشتن قباله و همچنین تهدیدات زوجه و از ترس آبرو، چندین سال است که این مشکل لاینحل مانده است.
موارد مذکور دقیقا شرح واقعه میباشد ولی آیا میتوان داستانی کذب برای رفع این مشکل ارائه داد و یا با چه ترفند و چه راه حلی میشود خطبه طلاق را جاری کرد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت شما بدون قباله زوجه هرکدام حق طلاق داشته باشند میتوانند به دادگاه مراجعه ودرخواست نمایندویااز طلاق توافقی استفاده کنند