میتونه شاهد بیاره که به دروغ شهادت بدن از من وسیله نگرفته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۸۶ #56794721

سلام من لباس فروشی دارم و یک خانم گفت که من میخوام لباس فروشی بزنم میخوام قبلش بیام پیشتون کار یاد بگیرم.۴۵ روز فروشنده بود و تمام حقوق خود را گرفته است. وقتی که میخواست مغازه بزنه اومد پیشم و گفت من پول ندارم شما تو انبار وسیله زیاد دارید که استفاده نمیکنید‌.از قبیل ( رگال،اتاق پرو ،میز و... ) گفت این وسایل هارو بدین من چند وقته دیگه وقتی نو خریدم اینارو بهتون برمیگردونم. یا اگه نخریدم پولشو میدم بهتون و ۵ ملیون وسیله از بنده برده و حالا بعد ۱ سال که پولو نداده انکار کرده و میگه من وسایلی از شما نگرفتم و هیچ چیز دست من ندارید و بنده شکایت کردم و ۴ نفر به عنوان شاهد که وسیله هارو کمکش کردن بهش دادن و انبار داری که وسیله هارو داده بهش به عنوان شاهد شهادت دادن‌‌.میخوام بدونم اون میتونه شاهد بیاره که به دروغ شهادت بدن از من وسیله نگرفته؟یا من میتونم با وجود این شاهد ها محکومش کنم؟یا میتونم درخواست تامین خواسته بدم؟؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهادت شاهد های شما پذیرفته و رای بنفع شما صادر میشه مگر شهود شما خرفهاشون با هم در تضاد باشه
شهود متعارض او باید شهادتی مبنی بر اینکه وسایل مورد ادعای شما که در رابطه با استرداد انها شکایت کردین ،شهود او شهادت بدهند ان وسایل را وی از کجا بدست اورده در اینصورت شما باید دلیل دیگری بیارین
شما در صورت شهود معارض در جلسه رسیدگی از شاهد ها سوالاتی در مورد ان وسایل بپرسید تا برای قاضی روشن شود شهود او وسایل رو اصلا نمیشناسند و خبر ندارند

شهادت‌برای‌امور‌عدم‌و‌تحقق‌نیافته‌قبول‌نمی‌شود‌بلکه‌شهادت‌برای‌امور‌ایجاد‌شده‌است