سوال بنده اینه که آیا این دادخواست حقوقی پذیرفته میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۳۹ #56765525

سلام خدمت وکلای عزیز
بنده سه ماه پیش یک دستگاه آپارتمان خریدم و الان در ثبت به اسم منه
حالا یک نفر در دادگاه بر علیه این معامله دادخواست حقوقی داده که باطل بشه
قضیه از این قراره که این فرد که دادخواست حقوقی داده از صاحب قبلی آپارتمان به موجب حکم قطعی دیه میخواد به مبلغ ۳۰۰ میلیون
من هم در دادگاه رفتم پرونده رو خوندم که تاریخ خرید آپارتمان توسط بنده ۷ ماه بعد از محکومیت قطعی این فروشنده است

متن دادخواست اون طرف هم اینه که با مستندات گفته این فروشنده بعد محکومیت قطعی فروش انجام داده و فرار از دین کرده و به من یک ریال نداده تا الان و هیچ اموالی طبق مستندات نداره و این معامله بخاطر از دسترس خارج کردن ملک بوده که من به طلبم نرسم و از دادگاه تقاضای ابطال انتقال و توقیف آپارتمان رو دارم و همچنین به مواد ۶۵ مدنی و ۲۱ محکومیت‌های مالی و رای وحدت رویه ۷۳۳ استناد کرده برای ابطال
و من چه نوع دفاعی انجام بدم و به چه موادی استناد کنم
خیلی نگرانم راهنمایی بفرمایید لطفا

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه محرز شود فرارازدین تلقی می شود.

با درود . شاکی باید بتواند ادعای خود را ثابت کند

صرف ادعا سبب بطلان نمی شود لذا باید سونیت اثبات شود

سلام
حسب توضیحات در صورت اثبات اطلاع فروشنده از موضوع که یقینا از آنجایی که معامله پس از محکومبت قطعی بوده اطلاع داشته است و اثبات سوءنیت ایشان امکان ابطال معامله وجود دارد .

سلام در صورت اثبات فرار از دین می باشد

با سلام
شما باید ادعا خودتون مبنی بر به معامله به قصد فرار از دین بودن را به اثبات رسانید

اگر سوءنیت فروشنده را ثابت کنید امکان ابطال را دارید.