بدون اطلاع بنده ایشان در محل ساخت و ساز کرده، چگونه ۵۰۰ متر هر کدام از ما در زمین باید مشخص گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۵ #56757913

سلام
زمینی به متراژ ۱۰۰۰ متر مربع با شخصی به صورت ۳ دانگ هر کدام خریداری کردیم( محل زمین هر کدام از ۱۰۰۰ متر را مشخص نکردیم)،حالا بدون اطلاع بنده ایشان در محل ساخت و ساز کرده و حتی محل را رهن داده
۱،چگونه ۵۰۰ متر هر کدام از ما در زمین بایید مشخص گردد؟
۲،شخصی که رهن کرده چه میشود؟
۳،ساختمان موجود چه میشود و چگونه شکایت کنم از شریک خودم و به چه عنوان

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- مالکیت شما در حال حاضر مشاع بوده و تنها در صورت تقسیم و افراز ثبتی میتوانید سهام مشخصی داشته باشید . از این رو هرگونه دخل و تصرف در ملک مشاع باید با رضایت مالک دیگر صورت بگیرد .
- دادخواست خلع ید و قلع بنا به دادگاه بدهید تا ضمن رفع تصرف اقدام به تخریب ساختمان احداثی نمایند .
- پرداخت خسارات مستاجر بر عهده موجر می باشد و به ربطی ندارد .