آیا امکان درخواست احقاق تمام حقوق زوجه به صورت هم زمان وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۷ #56756084

سلام، من (زوجه) باکره هستم و چندین ماهه که همسر بنده (زوج) منو رها کرده و رفته
مقدوره که همه موارد ذیل در ابتدای کار بصورت همزمان درخواست بشه؟؟؟یا دادخواست ها منوط به رسیدگی به بند ۳ می باشد؟
۱-نفقه ایام گذشته و جاری
۲-مهریه
۳-اعسار از پرداخت هزینه دادرسی
۴-دادخواست تامین خواسته (مسدودکردن حساب بانکی، توقیف اموال و توقیف حقوق)

اگر امکان رسیدگی همزمان هست چه مدت طول می کشه تا برای اولین بار برای زوج ابلاغیه ارسال بشه و بابت چه موضوعی هست؟
آیا تلفن همراه و خط ثابت همراه اول هم قابل توقیف هست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پاسخ اصلاح می شود مهریه باید از طریق دفترخانه ازدواج درخواست اجرا گردد و نفقه باید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست بدهید . تلفن همراه نیز اگر وسیله کار نباشد قابل توقیف است . بقیه موارد همان است که تقدیم شد .

با درود فراوان
مطالبه نفقه و مهریه هر کدام بایستی جدا باشد
میتوانید به همراه هر کدام از دادخواست ها اعسار و تامین خواسته را هر دو با هم انضمام نمایید .

سلام برای مطالبه مهریه از طریق شورای حل اختلاف باید اقدام کنید و برای مهریه باید از دفترخانه ازدواج تقاضای صدور اجرائیه نمایید .
هزینه دادرسی نفقه هم ناچیز است و بهتر است که اصلا اعسار ندهید . تلفن ثابت که ارزش ناچیزی دارد . تلفن همراه هم اگر با ارزش باشد و وسیله کار نباشد قابل توقیف است .

با سلام
1.شما می توانید ضمن درخواست مهریه تان ، دادخواست نفقه را نیز مطرح کنید اما در دو دادخواست مجزا.
تامین خواسته را نیز همراه با دادخواست مهریه مطرح کنید یعنی به طور توامان هر سه را عنوان کنید. همچنین دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را بعد از ثبت سه خواسته اول ثبت کنید.
مدت زمان مشخصی نمیتوان مطرح کرد چون بستگی به شعبه رسیدگی کننده به پرونده دارد.
در رابطه با خط تلفن همراه نیز اگر تلفن مورد نیاز فرد باشد قابل توقیف نیست.