آیا من ملزم به ارائه مدرک هستم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۷ #56744145

با سلام
بنده مدت ۸ سال در یک شرکت پیمانکاری مشغول به کار هستم. الان کارفرما برای انعقاد قرارداد در سال جدید، از من خواسته مدرک تحصیلی ام را در اختیار شرکت قرار بدهم. آیا من ملزم به ارائه مدرک هستم؟ و اینکه اگر به عنوان فقط کارمند (نه عضو هیات مدیره و نه مدیر عامل)، مدرکم در شرکت ثبت بشه، باز هم برای من تبعات قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ارائه مدرک مشکلی برای کارگر پیش نخواهد آمد

الزامی برای ارائه مدرک نیست لیکن اگر برای انعقاد قرارداد لازم باشد بهتر است ارائه دهید تا مشکلی ایجاد نشوید

سلام
ارائه مدرک تحصیلی مشکلی برای شما بوجود نخواهد آورد الهه ملزم به ارائه نیستید ولکن کارفرما می تواند با شما در شرایطی قرارداد نبندد .

با درود هرگونه سواستفاده ای شود علیه شرکت می‌توان طرح شکایت کرد صرف ارائه مدرک جای نگرانی نیست برای شما

با در اختیار دادن اصل مدارک امکان هر نوع سواستفاده ای وجود دارد اما میتوانید برای جلوگیری از مشکلات احتمالی آینده در قرارداد ذکر کنید مدارک تحویل شرکت داده شده تا در صورت وقوع مشکل مسئولیتی متوجه شما نباشد.

سلام و درود
اگر ارائه مدرک تحصیلی فقط صرف انعقاد قرارداد در سال جدید و بعنوان کارمند باشد مشکل و ایرادی ندارد اما شرکت قصد ارتقاء گرید و رتبه خود در سازمان ها و شرکتهای ذی ربط جهت انجام پیمانکاریهای خاص باشد در صورت تخلف - شما از پیگرد قانونی مصون نخواهید بود

در اختیار گذاردن مدرک تحصیلی گویا موضوعات مهندسی در میان است تا بتوانند از مدرک فنی شما برای بالا بردن گرید شرکت و یا اخذ کارهای بزرگ استفاده کنند. بله، دادن چنین مدرکی تبعات بعدی خود را نیز به همراه خواهد داشت و در صورت الزام به ارائه مدرک، ضمن عقد قرارداد کار، یک توافق نامه ای برای مدرک نوشته و تمامی مسائل قانونی را بر عهده شرکت بگذارید و تعهد بدهند، هر چند این هم مانع از برخوردهای قانونی با شما نخواهد بود