اگر ساختمانی هیئت مدیره نداشته باشد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۴۴ #56741

اگر در یک مجتمع آپارتمانی امکان گردهمایی و تشکیل مجمع عمومی و تعیین هئیت مدیره نباشد. چه باید کرد؟. تنها یک نفر علاقمند به تشکیل مجمع و هئیت مدیره است. در این مجتمع تمام واحد ها اجاره موقعیت اداری داده شده است و دفتر کار شده اند و مستاجران اهمیت نمی دهند چون این طور راحت تر هستند و از مالکین نیز خبری نیست. آدرسی هم از انها در دسترس نیست. جمع آوری پول آب و برق و به اصطلاح شارژ هر چند یک وقت به گردن یکی می افتد. مثلا یک نفر که قبلا بوده فقط یک مهر که ساختمان دارد را به کس دیگری می دهد که او مدیر می شود. متاسفانه در مواردی هم از مهر سوء استفاده شده است؟ راهکار قانونی چیست؟ که ساختمان مجمع عمومی و هئیت مدیره قانونی و مدیر قانونی تعیین کند و مکتوب باشد.و از سوء استفاده های عده ای قانونی جلوگیری کنند. آیا دو واحد از 17 واحد می توانند مجمع تشکیل دهند و یا افراد را عودت به مجمع کنند و قانون را به اجرا در آورند؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اینکه به نتیجه برسید باید به شورای حل اختلاف محل اقامت مراجعه کنید و در نهایت شما به نتیجه میرسید ولی برای اطلاعات بیشتر میتوانید با گروه وکلای یاسا تماس بگیرید.