طولانی شدن زمان رسیدگی به پرونده به دلیل سهل انگاری بازپرس چه مشکلاتی ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۰۸ #56740

یک پرونده در دادسرای عمومی در موارد ایجاد مزاحمت و توهین و فحاشی و تصرف عدوانی بسیار طولانی شده است ( 1/5 الی 2 سال) و هنوز افرادی که مزاحمت داشته ، فحاشی کرده فر خوانده نشده اند. معلوم نیست چرا و هنوز بازپرس در حال جمع آوری اطلاعات است!! عکس و تصاویر را قبول ندارد؟ شهود سه نفر آمده و شهادت داده اند و کار شناس آمده (حتی سه نفر) و گزارش داده اند ولی هنوز اقدامی نمی کند؟ به نظر می خواهد قرار منع تعقیب بدهد. می گوید باید پرونده را مطالعه کنم و چند روز بعد مشخص می شود .
آیا پشت پرده خبری است؟ آیا باید مجدد به ریس مجتمع نامه و اعتراض داد؟
یا بهتر است به دادسرای انتظامی قضات شکایت برد تا دیر نشده است. لطفا راهنمایی کنید. به کجا باید پناه برد و دادخواهی کرد و چگونه موضوع را مطرح کرد؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عکس و تصویر فقط به عنوان اماره پذیرفته میشود لذا در تصرف عدوانی اصلا نیازی به عکس نمیباشد و به راحتی تصرف توسط متصرف قابل اثبات است. پیشنهاد میشود برای اینکه به نتیجه برسید حتما وکیل بگیرید.