خانومم طی چند پیامک به بنده تهمت اعتیاد به شیشه زده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۵۶۴ #56706242

با سلام خسته نباشی ۲ تا سوال داشتم سوال اولم خانواده همسرم در زندگیم دخالت میکنند و ما رو از هم جدا کردند و هیچ اطلاعی ندارم از همسرم که خونه کدوم از خواهر یا برادرش هست چطوری باید طرح دعوا کنم که خانوادش دارن تو زندگیم دخالت میکنند و به دادگاه بکشونمشون و ایا اگر من شکایت کنم و اعتیاد نداشته باشم ایشون حکم زندان یا شلاق میگیرند

مشاوره حقوقی افترا
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به تمکین را تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام
دادخواست الزام به تمکین را بدهید .

با سلام
دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

با سلام
ابتدا دادخواست الزام به تمکین بدین که حقوق مالی رو نتونن مطالبه کنند بعدا و در صورتی که ادله ای برای مزاحمت دارین میتونید شکایت مطرح کنید از خانواده شون

با سلام

دادخواست الزام به تمکین را مطرح فرمایید.

با سلام
در خصوص ترک منزل همسرتان باید عرض شود صرفا می توانید از این باب دادخواست الزام به تمکین تقدیم دادگاه نمایید و شکایت شما از خانواده ایشان مبنی بر دخالت در زندگی مشترکتان با توجه به اینکه همسرتان عاقل و بالغ است به نتیجه نخواهد رسید.
در خصوص تهمت وارده مبنی بر اعتیاد نیز می توانید با استناد به ادله محکمه پسند از جمله شهادت شهود طرح شکایت نمایید.

باسلام
وقت شمابخیر،جهت الزام همسرتان برای بازگشت به منزل مشترک،دادخواست الزام به تمکین بدهید اگرهمسرتان پس ازصدور حکم واجراییه به تقاضای شما،حاضرنشود نفقه اش ساقط می شود وشما می تواتید باتجویز دادگاه ازدواج مجدد نمایید.دخالت خانواده همسر درزندگی شما فاقد وصف کیفری است،علی هذا قابل شکایت نیست.درخصوص وارد نمودن اتهام اعتیاد به شما نیز بهتراست شکایت افترا ننمایید چراکه قرارمنع تعقیب صادر می شود.