چطوری باید وقت ملاقات با نامزدم بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۴ #56701596

سلام من نامزدم زندان هست البته هنوز تو شناسنامه هامون ثبت نشده به من اجازه ملاقات میدن چطوری باید وقت ملاقات بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌
براساس قانون، پدر، مادر، همسر، برادر ،خواهر، فرزندان زندانی، پدر و مادر همسر او، این اجازه را دارند که در هرهفته با زندانی ملاقات کنند. اگر بستگان و دوستان زندانی بخواهند با اوملاقات کنند باید درخواست ملاقات را به رئیس زندان یا قاضی ناظر اعلام کنند و در صورت موافقت قرار ملاقات انجام میشود
موفق باشید

باسلام مطابق قانون ،مجوز ملاقات بازندانی فقط برای اقوام درجه یک،همسر،فر زند ،پدر،مادر ،خواهر، برادر و همچنین مادرهمسر و پدر همسر مقررشده است ولیکن اشخاص دیگر می توانند درخواست خود را به رییس زندان ویا قاصی ناظر تحویل دهند ودرصورت موافقت با زندانی ملاقات داشته باشند