باز پس گیری طلا و جواهرات بعد از طلاق، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۰۹ #56697365

چگونه میتوانم هنگام طلاق سرویس طلا را پس بگیرم چه کاری باید انجام دهم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باید دادخواست بدهید اما سرویس عروسی به عنوان هبه به زوجه داده میشود و در صورت موجود بودن میتوانید درخواست استرداد بدهید که اگر ایشان طلای خود را به کسی بخشیده باشند یا بفروشند دیگر نمیتوانید استرداد نمایید.

بایستی دادخواست استرداد طلاها را تقدیم نمایید .

سلام
دادخواست استرداد سرویس طلا بدهید

سلام
چنانچه فاکتور طلاها به نام شماست، میتوانید مراتب رجوع از هبه را از طریق اظهارنامه به مخاطب ابلاغ نمایید و متعاقبا تقاضای استرداد مال را دهید
جهت راهنمایی نگارش لوایح در صورت تمایل تماس بگیرید

اگر مدارکی دال برمالکیت دارید اقدام کنید

سلام
اگر طلاجات به عنوان هبه به زوجه داده شده باشد و عین آنها وجد داشته باشد می توانید از هبه خود رجوع کنید و آنها را از ایشان استرداد نمایید. ابتدا با اظهار نامه به اطلاع ایشان برساند بعد دادخواست را طرح نمایید.

با سلام ابتدا اظهار نامه ای به ایشان بدهید و سپس دادخواست استرداد طلاها را بدهید