نحوه تقاضا از دادگاه برای اخذ پرینت پیامک چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۵۳ #56696878

باسلام
قصد دارم جهت گرفتن پرینت پیامکهایم برای اثبات فحاشیها و تهمتهای کسی که به من در پیامک بسیار توهین کرده و تهمت زده است اقدام کنم.درمرحله اول باید به کجا مراجعه کنم و کلا روند انجام این جریان چگونه است؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خود را با عناوین مزبور از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید و پس از ارجاع به شعبه استعلام پیامکها را از قاضی درخواست کنید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید ضمنا متن پیام استعلام نمی شود

درود و عرض ادب
تا زمانی که شکایتی مطرح نکرده باشید به شما نامه جهت ارائه به شرکت مخابراتی مربوطه برای اخذ پیامکها نخواهند داد بنابراین ابتدا باید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نماید.

باسلام کیتوانید تحت عنوان توهین و تهمت و افترا از ایشان شکایت مطرح نمایید و به متن پیامک های ارسالی استناد نمایید.

سلام .‌ابتدا باید از طریق وکیل شکوائیه ای تنظیم کنید و بعد آن را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید

با سلام
شما با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی میتونید شکایت خودتون رو راجع به توهین و تهمت ثبت کنید و سپس منتظر باشید تا مقام قضایی تصمیم بگیره

شما می بایست به دفترخدمات قضایی مراجعه و شکایت کیفری توهین و تهمت و افترا مطرح نمایید و ضمن شکایت درخواست استعلام پیامکهای ارسالی را داشته باشید.